Categorieën
Uncategorized

Het is (bijna) zover…

De herfstvakantie duurt dit jaar een weekje langer wegens Covid-19 en op de piek van de 2de golf stijgt ook de spanning in huis…

Al het materiaal vinden om de boxen te dupliceren bleek minder evident dan gedacht, zo gebruikten we een tof codeboek uit onze boekenkast, maar dat wordt niet meer verkocht, we moeten dus op zoek naar een alternatief… en waar hebben we die leuke gekleurde slotjes nu ook al weer gevonden? Door zo intensief bezig te zijn met de box, zien we weer dingen die we nog beter kunnen maken en zo maken we een nog betere versie van de box en de webapplicatie… We werken keihard en dan is het eindelijk zo ver: op de speelzolder staan nu 5 boxen met onze eerste spel, Battle Royale Family & Friends. We zijn super trots dat we dit samen gerealiseerd hebben! 

Volgende week zullen 5 bevriende gezinnen de box spelen, daarna krijgen ook 5 start-ups binnen start it@KBC de kans om te spelen. Ondertussen finaliseren we de webshop en zetten we een instagram en facebook account op. Over enkele weken kan iedereen dan reserveren via onze webshop. Spannend!