Categorieën
Uncategorized

Het is zover !

Het grote moment is daar… we gaan live met 2 PRINCES in a BOX!  Wat een avontuur, wat een bijzonder 2020… 

Alles begon zowat een jaar geleden met Jasper en Ruben die een kamer ombouwden tot een Fornite escape room. We werden enthousiast van hun enthousiasme, en gingen samen aan de slag. Door al onze talenten – technologie, creativiteit, communicatie – samen te leggen, creëerden we een originele escape room van waaruit vrienden en familie mochten ontsnappen.

Stilaan begonnen we ervan te dromen om als gezin escape rooms te maken die zo goed zijn dat we ze echt op de markt zouden kunnen brengen. Waarom niet eigenlijk ? Het avontuur lonkte. En toen we in maart geselecteerd werden als startup bij start it@kbc, werd het echt menens!

Covid-19 zorgde maandenlang voor zo goed als lege weekenden in de agenda, we gebruikten de tijd om intensief te werken aan onze eerste escape room. Samen werkten we aan de verhaallijn. Jasper leefde zich uit met het maken van raadsels en opdrachten op de computer. Het perfectionistisch oog van Ruben zorgde ervoor dat alles met de nodige zorg en detail werd uitgewerkt. Het digitale spelplatform werd steeds beter. We leerden alles over ondernemen, plannen, samenwerken. We maakten plezier, gunden elkaar af en toe een rustpauze en bouwden stap voor stap aan onze droom.

Begin september hadden we de eerste Box van ons spel klaar. Klaar om te lanceren… of toch niet… want we hebben toch minstens 5 boxen nodig om te verhuren en wat met de logistiek, de webshop en de social media ? 

Maar nu is het dus zover ! We zijn klaar om ‘live’ te gaan. 

Een volgende stap in ons avontuur begint vandaag… we zijn er helemaal klaar voor!