Hoe werkt het?

 1. Kies en reserveer je box

Je reserveert onze box van donderdag tot dinsdag. Bekijk dus eerst wanneer je de escape room wil spelen. Je hebt keuze tussen:

AFHALEN IN HERENT

Je kan de Box ophalen in Herent (nabij Leuven) elke donderdag tussen 16u en 20u of na afspraak. Je brengt de Box ten laatste op dinsdagavond terug.

Bpost AFHAALPUNT

We leveren je box op donderdag in een afhaalpunt van Bpost naar keuze. Je verstuurt de box terug op maandag, je ontvangt hiervoor een retourticket. Je betaalt 12,10 euro verzendingskosten.

Wil je de box op woensdag spelen, contacteer ons dan even om andere afspraken te maken.

2. Bouw een kamer om tot escape room

Een begeleider zet het spel klaar. Uiteraard zorgen we voor een duidelijke handleiding zodat dit snel en vlot gaat. Denk aan het uitstallen van kluisjes, koffers en accessoires, het ophangen van posters (in de box vind je ook kneedpasta) en het klaarzetten van een pc of tablet. Als begeleider kan je het spel ook gewoon meespelen!

 3. Spelen maar ! 

Druk op ‘start’… Je hebt nu 90 minuten om de code te vinden! Het digitaal speelplatform begeleidt de spelers doorheen het spel, zo krijgen ze film- en geluidsfragmenten, extra opdrachten of kan men hints vragen bij het oplossen van de raadsels.

De Box is ideaal voor teams, vriendengroepen en gezinnen met tieners. Tieners vanaf 12 jaar kunnen het spel in principe ook zelfstandig spelen, maar we raden aan om een volwassen begeleider in de buurt te hebben.

4. Berg alles op in de doos

Na afloop verzamel je alle spelelementen in de Box. Aan de hand van de checklist weet je of je niets vergeten bent.

5. Terug bezorgen van de Box

Bij het ophalen van de Box spreken we af wanneer de box teruggebracht wordt. Dit is ten laatste op dinsdagavond. Indien je de Box laat leveren in een afhaalpunt van Bpost, verstuur je de box ten laatste op maandag terug. Na controle van de box ontvang je een mailtje met de bevestiging dat alles correct werd ontvangen.