Hoe werkt het?

 1. Kies je box en plaats je bestelling

Je kan online betalen of overschrijven. Je kan de box ophalen in een verdeelpunt in je buurt of thuis laten bezorgen.

2. Bouw een kamer om tot escape room

Een ouder of begeleider zet het spel klaar. Uiteraard zorgen we voor een duidelijke handleiding zodat dit snel en vlot gaat. Denk aan het uitstallen van accessoires, het ophangen van een poster (in de box vind je ook kneedlijm) en het opstarten van de tablet en de app. Is de tienerkamer niet opgeruimd? Geen probleem, ze zullen misschien net iets langer moeten zoeken…

 3. Ontsnappen maar ! 

Druk op ‘start’… Je hebt nu 60 minuten om de code te vinden! Tijdens het spel hoef je als ouder/begeleider helemaal niets te doen. Via een app wordt de voortgang van het spel bewaakt, en krijgen de spelers tips indien nodig. De oplossingen van de raadsels en de finale code (nodig om te ontsnappen) worden door de spelers in de app ingegeven.

4. Berg alles op in de doos

Na afloop van het feestje, verzamel je alle spelelementen in de box. Aan de hand van de checklist weet je of je niets vergeten bent.

5. Verzend de box

Bezorg de box terug aan het verdeelpunt (per post of rechtstreeks). Na controle van de box ontvang je een mailtje met de bevestiging dat alles correct werd ontvangen.