Hoe werkt het?

 1. Kies en reserveer je box

Kies een datum waarop je de box wil spelen. We verhuren de box standaard van donderdag tot dinsdag. Concreet kan je de box ophalen in Herent elke donderdag tussen 16u en 19u, je brengt de box ten laatste op dinsdagavond terug.

Wil je de box op woensdag spelen, contacteer ons dan even om andere afspraken te maken.

Tot 30 april 2021 leveren we de box gratis aan huis in de regio Leuven. (postcodes 1910, 3000 tot 3090, 3110 tot 3119, 3210 tot 3219, 3220, 3221, 3360). Woon je buiten de Leuvense regio, dan kan je de box ophalen in Herent (nabij Leuven).

2. Bouw een kamer om tot escape room

Een ouder of begeleider zet het spel klaar. Uiteraard zorgen we voor een duidelijke handleiding zodat dit snel en vlot gaat. Denk aan het uitstallen van kluisjes, koffers en accessoires, het ophangen van posters (in de box vind je ook kneedpasta) en het klaarzetten van een pc of tablet. Als begeleider kan je het spel ook gewoon meespelen!

 3. Spelen maar ! 

Druk op ‘start’… Je hebt nu 90 minuten om de code te vinden! Het digitaal speelplatform begeleidt de spelers doorheen het spel, zo krijgen ze film- en geluidsfragmenten, extra opdrachten of kan men hints vragen bij het oplossen van de raadsels.

De Box is ideaal voor gezinnen met tieners, maar ook jongere broers en zussen zullen plezier beleven aan het spel.

4. Berg alles op in de doos

Na afloop verzamel je alle spelelementen in de box. Aan de hand van de checklist weet je of je niets vergeten bent.

5. Terug bezorgen van de box

Bij de levering of het ophalen van de box spreken we af wanneer de box teruggebracht wordt. Dit is ten laatste op dinsdagavond. Na controle van de box ontvang je een mailtje met de bevestiging dat alles correct werd ontvangen.