Categorieën
Uncategorized

Terug naar school

Jasper startte in september in het 1ste middelbaar, Ruben in het 5de leerjaar.  

Na enkele weken zitten we in het nieuwe ritme en begint het weer te kriebelen om verder te bouwen aan de escape room. We bekijken wat er nog allemaal moet gebeuren voor we kunnen lanceren. Dat blijkt heel wat: een webshop opzetten, logistieke beslissingen nemen, de box een voldoende aantal keer dupliceren, een goede handleiding voor de begeleider maken, social media opzetten… en we willen ook nog een junior en expert versie creëren …  we beseffen dat we het vele werk onderschat hebben en stellen onze timing bij: we willen voor het einde van het jaar up en running zijn. We houden echter ons objectief voor 2021: we willen volgend jaar 500 boxen verhuren. Aan de slag dus!