Categorieën
Uncategorized

En toen werd het zomer…

Vakantie… onze reis naar Spanje valt door Covid-19 in het water… het wordt dit jaar dus een staycation… een ideale tijd om de lancering van 2 PRINCES in a BOX voor te bereiden… of toch ook weer niet? Ondernemen is hard werken, maar ook af en toe afstand kunnen nemen en ontspannen. De afgelopen maanden waren leuk, maar ook intensief, en corona heeft ons dagelijks ritme en gewoonten helemaal op zijn kop gegooid.

We besluiten dus een echte rustperiode in te lassen, ook voor 2 PRINCES in a BOX.
We genieten volop van de warme zomer. Toch is 2 PRINCES in a BOX nooit echt uit onze gedachten… we gaan tijdens het shoppen op zoek naar leuke accessoires in ons militair thema en we brainstormen over het thema van de volgende box. We testen ook uitgebreid andere escape rooms, digitaal en in spelvorm. Omwille van Covid-19 hebben heel wat escape rooms een digitaal alternatief uitgewerkt. Worden het concurrenten voor 2 PRINCES in a BOX? Na heel veel spelen zijn we overtuigd… onze mix van digitaal en levensecht geeft een unieke beleving die we nergens anders terugvinden.