Categorieën
Ondernemen

Een eerste deadline: Fri3d camp

Een ontmoetingsplaats voor nerdy gezinnen

Enkele maanden geleden hoort Hans over Fri3d camp, een technologie festival waarbij deelnemers ook organisator zijn, en met een duidelijke focus op gezinnen… een ontmoetingsplaats voor nerdy gezinnen… Daar moeten we bij zijn!

We brainstormen over een leuke workshop die we er deze zomer zelf kunnen geven, en de ideeën krijgen stilaan vorm… Maar nu we volop gaan voor 2 PRINCES in a BOX, draaien we het roer om: Fri3d camp is de ideale gelegenheid om 2 PRINCES in a BOX in de kijker te zetten, en we dienen dus een voorstel in waarin jongeren een escape room kunnen spelen waarbij wetenschappelijke proefjes leiden tot de ontsnapping… Onze eigen ‘code van Keppens’ zeg maar… Ons idee wordt aanvaard, en zo hebben we een eerste duidelijk deadline: in augustus dient een ‘wetenschappelijke/technologische’ versie van de escape room af te zijn… Gelukkig is augustus nog ver af… Oef!